Termeni și condiții

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul https://www.MagooAdvisor.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea MAGOO-INTELLECTUAL PROPERTY ADVISOR („Magoo Advisor”), cabinet individual de proprietate intelectuală, având CUI 25308767 și sediul în București, sector 1, Șos. București-Târgoviște nr. 11A, sc.A, ap. 4.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la echipa Magoo Advisor, precum și activitățile desfășurate de aceasta pe piața serviciilor de consultanță în proprietate intelecctuală din România. În plus, Website-ul conține știri, articole și alte materiale care pot viza evoluții semnificative sau actualizări înregistrate în legătură cu cadrul legislativ aplicabil în România, jurisprudența europeană sau națională etc.

PLATA CU CARDUL

Onorariile practicate de către Magoo Advisor se stabilesc între client și Magoo Advisor. Excepție fac unele servicii care au afișate în cadrul site-ului tariful, cum ar fi: ora de consultanță online.

Magoo Advisor, prin consilierii săi autorizați OSIM, de proprietate intelectuală oferă servicii “ONLINE” de consultanță cu privire la înregistrarea și apărarea mărcilor pe teritoriul României, al Uniunii Europene sau internațional. 

Consultanța “ONLINE” se va achita prin card bancar. Acestui serviciu i se aplică următoarele condiții:

 1. Ora de consultanță durează cel mult 60 de minute și are prețul de 250 Ron, care se achită în prealabil acordării consultantei.
 2. Obiectul consultanței privește doar probleme privind mărcile în sens larg (inclusiv folosirea unor semne distinctive ce sunt deja înregistrate ca mărci de către alții sau care ar putea fi înregistrate ca marcă; nume de domenii web etc).
 3. Consultanța se realizează telefonic sau online (prin intermediul aplicațiilor Skype, Teams Microsoft sau Google Meet – la alegerea clientului).
 4. Ora de consultanță se programează de comun acord pentru o dată care nu va depăși a șaptea zi de la data achitării. Incercam totusi sa raspundem la solicitari cu celeritate, in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta. Daca aveti o urgenta, cel mai indicat este sa ne sunati pentru programare, inainte de a efectua plata.
 5. Achitarea tarifului de consultanță echivalează cu acordul dvs cu Termenii și condițiile website-ului.
 6. În cadrul aplicațiilor online, părțile pot folosi mijloace audio și/sau video și/sau text scris și au posibilitatea de a își transmite fișiere.
 7. Apelul este strict confidențial, având maximum doi participanți (clientul și consultantul). În cazul în care clientul este persoană juridică, apelul va fi între un singur reprezentant al acesteia și un consultant.
 8. Nu se permite înregistrarea apelului video de către niciuna dintre părți, nici prin aplicația respectivă și nici printr-un alt dispozitiv. Nu este permisă nici transmiterea apelului video pe rețele de socializare sau prin intermediul de share-screen, la distanță sau offline. Încălcarea prezentei clauze dă dreptul părții celeilalte să întrerupă de îndată consultanța, dand dreptul persoanei fizice a cărei imagine a fost transmisă nelegal de a solicita despăgubiri in valoare de 10.000 Euro. 
 9. Este permisă salvarea textului schimbat între părți, precum și a fișierelor transmise, cu excepția cazului în care clientul solicită ștergerea tuturor informațiilor.
 10. Niciuna dintre părți nu poate fi ținută responsabilă pentru securitatea platformei externe utilizată, dacă breșa de securitate se datorează terțelor părți.
 11. Înainte de a iniția/prelua apelul, asigurați-vă că aveți baterie suficientă, o bună conexiune la internet sau după caz, sunteți într-o zonă cu semnal bun și că nu veți fi întrerupt pe toată durata apelului. Pentru a eficientiza timpul, pregătiți din timp toate documentele și informațiile pe care le considerați utile.

Condiții de returnare a tarifului:

– Consultanța trebuie să aibă loc în maximum 7 zile de la data achitării tarifului. În cazul în care nu a fost posibilă stabilirea unei programări (sau reprogramări) în acest interval, tariful se restituie.

– Tariful se restituie și atunci când consultanța nu a putut fi acordată din motive tehnice ce țin de Magoo Advisor.

Magoo Advisor nu returnează tariful dacă:

– clientul a încălcat una sau mai multe dintre condițiile stipulate mai sus, în Termeni și Condiții.

– apelul a fost inițiat, iar clientul a fost întrerupt definitiv, din orice motiv ce ține de el (întreruperea apelului din vina exclusivă a acestuia și imposibilitatea de refacere a conexiunii, zgomote puternice ce provin de la acesta etc).

– clientul s-a răzgândit în privința acordării consultanței. În acest caz, tariful se returnează, cu oprirea în prealabilă a tuturor comisioanelor aferente operațiunii de plată cu cardul/transfer bancar.

DATE DE CONTACT

Pentru orice sesizări sau reclamații ne puteți contacta astfel:

MAGOO-INTELLECTUAL PROPERTY ADVISOR, având CIF 25308767, cu sediul în București, sector 1, Șos. București-Târgoviște nr. 11A, sc.A, ap. 4.  Telefon +4 0726161070  E-mail: office@magooadvisor.ro

SIGURANȚA DATELOR CLIENȚILOR

Magoo Advisor depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Magoo Advisor nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul Magoo Advisor.

Magoo Advisor nu va fi ținut responsabil pentru securitatea aplicațiilor externe (cum ar fi: Zoom, Skype etc).

Magoo Advisor nu are și nu va avea acces la datele de card ale clienților săi. Sesizările cu privire la efectuarea plăților (finalizare, nefinalizare, nedirecționare, pagină goală, lipsă mesaj etc) va fi adresată în primul rând Băncii proprii, ia apoi către procesatorul de plăți MobilPay.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteți de acord că Magoo Advisor este deținătorul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, prin accesarea și utilizarea website-ului sunteţi de accord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Magoo Advisor.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul Magoo Advisor, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Magoo Advisor a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Magoo Advisor, menţionată în secțiunea Cariere de pe acest Website, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Magoo Advisor nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

Acest Website este furnizat în scop informativ și nu constituie consultanță juridică (cu excepția celor oferite în cadrul Consultanței “ONLINE”). Informațiile din paginile Website-ului nu au ca scop înlocuirea consultanței juridice de la un consilier/avocat specializat în aria de practică implicată de cauza dumneavoastră.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.

Prezenta versiune de Termeni și condiții este în vigoare din data de 09.05.2020.

 

Social